trouwpak klein budget

Goedkope trouwpakken

Trouwen kost geld, dat weten we allemaal. Een mooie trouwjurk, trouwlocatie, trouwvervoer en trouwringen. Natuurlijk moet er dan ook nog budget overblijven voor een mooi trouwkostuum voor jou, de bruidegom. Ook als dit een minimaal budget is zijn er tal van mogelijkheden. Hier vind je een aantal tips voor herenmode voor een klein budget. Goedkope en goed betaalbare trouwpakken.

Trouwpak huren

Ben je van plan om te trouwen in een jacquet dan kan je deze uiteraard prima huren. Maar ook als je je trouwpak niet wilt kopen maar liever huurt zijn er diverse mogelijkheden. Voor een jacquet ben je rond de € 150.- kwijt. Een smoking of een rokkostuum is doorgaans goedkoper. Let goed op wat je krijgt voor een bepaald bedrag. Accessoires en ‘op maat maken’ zitten niet altijd bij de prijs inbegrepen.

Tweedehands trouwpak

Alles kan je tegenwoordig ook tweedehands verkrijgen en dus ook trouwkostuums. Hoewel het aanbod wel minder is dan bij tweedehands trouwjurken want een kostuum kan een man gemakkelijk bewaren en nogmaals dragen bij feestelijke gelegenheden, terwijl je een trouwjurk niet zo snel nogmaals kan dragen. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen dat je de broek en het jasje tweedehands aanschaft en de blouse, schoenen, riem en accessoires nieuw koopt.

Confectiepakken

Je kan ook altijd nog naar een WE, Bijenkorf of C&A voor je trouwkostuum waar ze ook mooie pakken hebben. Uiteraard is daar minder keus in model, stof etc. maar het kan zomaar zo zijn dat je hier slaagt voor het trouwpak voor je trouwdag.